Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 1662 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Daan Gouda 23 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Een kleinschalige vakgarage met een bredere expertise en een betere prijs-kwaliteit verhouding dan de doorsnee merkdealer. Heb er met verschillende merken goede ervaringen mee.
10
H Schilperoort Nieuwerkerk a/d Ijssel 21 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Een garagebedrijf waar naar de klant geluisterd wordt. Gedegen en met kennis van zaken. Goeie koffie ook!
8
Robbert Gouda 16 sep 2021
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Sinds meer dan 6 jaar kom ik bij deze garage en ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Mijn auto wordt prima onderhouden en bij vragen of problemen kan ik vaak snel terecht.
10
R. Gouda 09 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 7
Zeer goed
10
Francina Rotterdam 07 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik heb daar een mooie occasion gekocht en kreeg een mooie inruil op mijn oude auto. Toen ik mijn auto op kwam halen, kreeg ik ook een prachtige bos bloemen.
10
Hans Schoonhoven 06 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ondanks de drukte toch in 1 dag probleem verholpen
10
marianne gouda 02 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Zeer goede garage. Klantgericht en deskundig personeel. Nu op een uitstekende plek gesitueerd.
10
Jan Gouda 02 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Een prima persoonlijke benadering. Denkt mee ten aanzien van onderhoud aan ,de auto. Garage om de hoek.
5
Debby Gouda 22 aug 2021
Service -
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
Vond het erg chaotisch overkomen bij het al wegbrengen van mijn auto voor de keuring. Veel telefoon druk gepraat over niet alleen garage dingen. Halverwege de dag werd ik gebeld dat er veel kosten waren. Ik dacht het is niet anders we doen het maar al had ik wel al mijn twijfels over een paar dingen. Toen er 10 voor 5 gebeld werd dat mijn auto niet klaar was en het de volgende dag zou worden en ik vervolgens moest betalen voor een huur auto omdat ik mijn auto voor mijn werk nodig heb knapte er wel iets. Dit was ik niet gewend van de afgelopen jaren dat ik bij jullie ben. Altijd alles netjes en rustig geregeld. Prima service en niets op aan te merken. Daarom kom ik ook al jaren en beveel het bij vele aan. Bij mijn collega dus ook. Nu is zij voor het eerst bij jullie dit jaar gegaan. Helaas was zij ook al niet echt tevreden en vertelde mij dit, ik schrok hiervan. Moest veel aan haar auto gebeuren waaronder de airco en banden. Bougies terwijl die het jaar ervoor bij haar andere garage al waren vervangen?? En nog veel meer. De auto was ook niet klaar en pas de volgende dag kon zij hem dan ophalen. Ik dacht ik moet in augustus voor de keuring ben benieuwd?? Helaas maar ik kwam tot dezelfde conclusie. Bij mij was ook de airco niet functionerend maar heb het zo gelaten omdat er al genoeg aan andere kosten waren. Toen ik mijn auto ging ophalen dat na veel heen en weer bellen toch kon omdat ik weigerde voor een huur auto te betalen. Stond er een klant aan de balie waar ook de airco van kapot was is dit puur toeval??? Weet niet waar het in zit nieuw pand, te druk, teveel allemaal. Vind dit alles erg jammer maar wil het toch wel even kwijt. Weet ook nog niet wat ik ga doen als er iets is met mijn auto? Aan de ene kant kan het natuurlijk gebeuren en is het mogelijk en aan de andere kant heb ik mijn twijfels over vanalles. Zijn jullie wel eerlijk tegenover de klanten?? Komt het door het nieuwe pand andere werkwijze??? Ik weet het niet meer.
10
Jessica Gouda 09 aug 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Fijn contact, eerlijke prijzen, goed geholpen.
laden...