Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 1851 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
André Houkes 18 mei 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Bij 30 graden onderweg naar Oostenrijk is de airco van mijn Passat niet meer koud te krijgen. Onderweg in Dierdorf bij een grote VW garage aangegaan, maar de eerste tien dagen geen tijd. Zwetend 1000 kilometer verder gereden. In Oostenrijk bij twee hoofddealers van VW een aircocontrole gevraagd. Eénmaal 10 dagen wachttijd, éénmaal 15 dagen wachttijd. Helaas, bij 29 graden weer 1000 kilometer zwetend teruggereden. Bij thuiskomst meteen mijn vaste garage Van Dam (Auto First) gebeld: "Kom morgen maar meteen even langs, dan kijken we even; is het alleen een controlebeurt, dan kan dat meteen, is er een echt defect, dan moeten we een afspraak maken op langere termijn". De volgende ochtend mocht ik om 8.00 uur als eerste op de testbank. Even het systeem leegzuigen, vacumeren en weer opnieuw vullen. Er zat nog maar 15% koudemiddel in. Om 9.00 uur reed ik weg met een onbehaaglijk koude auto. Werkelijk geweldig. Waar drie grote VW-dealers mij onderweg letterlijk lieten "stikken", hielp Garage Van Dam mij binnen een uur, of het de normaalste zaak van de wereld was. Alle lof voor jullie; dank je wel.
9
Dimitry van der Laan Gouda 18 mei 2022
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Ik ben vriendelijk en goed geholpen bij Van Dam en Stolk. Voor het vervangen van de banden kreeg ik een goed advies over de nieuwe banden en een afspraak was snel ingepland. De werkzaamheden zijn snel en vakkundig uitgevoerd. Aardige en kundige medewerkers bij Van Dam en Stolk. De volgende keer ga ik zeker weer langs.
8
Michael Gouda 14 mei 2022
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Meedenken en met opties komen
10
Hilde van Praagh 12 mei 2022
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
ook na de fusie staat (persoonlijke) service bovenaan. van origine was ik klant bij garage van Dam en ben blij dat het dicht bij de klant staan, de korte lijnen, ook nu nog heel sterk mogelijk en aanwezig zijn. Dank!
9
Martin Gouda 12 mei 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ondanks drukte direct bereid om kapotte lampen te vervangen.
5
joke gouda 11 mei 2022
Service 7
Deskundigheid 4
Prijs / kwaliteit 8
Altijd goed en snel geholpen. Vanwege specifieke mini problemen bij een specialist geweest. Helaas heeft autoFirst nooit gekeken in de computer naar terugroepacties voor mijn model. Nu blijkt dat de fabriek op de kettingspanner en turbo shield een terugroep actie uit heeft staan ( al enige tijd). Wellicht dat diverse problemen niet naar boven waren gekomen als deze onderdelen ( gratis door fabriek) vervangen waren. Jammer. Advies voor oudere auto's: een specialist Aanbevelen toch een ja maar dan afhankelijk van de leeftijd en automerk.
10
Paul Wesselink Utrecht 11 mei 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik ben zeer prettig geholpen door deze garage. Goede analyse en klantgerichte communicatie. Aanbevelenswaardig en betrouwbaar!!
10
Patricia Gouda 09 mei 2022
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goede service, grote beurt aangemeld, maar omdat kleine beurt genoeg was hebben ze dat uitgevoerd.
9
Ilija Gouda 09 mei 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Garage van Dam en Stolk weet waar ze het over hebben. Ze denken mee naar een juiste oplossing en bellen ter update als er meer gerepareerd moet worden, al met al een garage waar ik mijn auto met een gerust hart achter laat.
10
Klaasjan Moerkapelle 07 mei 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Reed al 1.5 jaar rond met een bijgeluid achterin mijn Subaru. Ik mocht hem na een telefoontje al snel neer zetten. Er volgde een lastige reparatie die toch niet te duur uitpakte en kon de auto al weer na een paar dagen ophalen. Mijn Subaru is nu geruislozer dan ooit!
laden...