Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 1922 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

8
J van Holst REEUWIJK 27 sep 2022
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 6
Klacht vlot verholpen
10
Ton Gouda 26 sep 2022
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 9
Het was fijn om de betrokkenheid te ervaren super. De deskundigheid was al bekend bij ons. Ook uitstekend.
8
Don Diego Gouda 23 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Vriendelijke mensen, Nog te weinig ervaring om er wat over te zeggen. Naar mijn idee prijs /kwaliteit verhouding goed. Verder zal ik ervaren.
10
Esther Gouda 22 sep 2022
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Fijne ontvangst en duidelijk in afspraken. Werk aan de auto snel afgehandeld. Moeste voor een onderhoudsbeurt en alleen wat nodig gedaan moest worden is gedaan.
10
Jeroen Rotterdam 22 sep 2022
Service -
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
Voor een apk gekomen en ik mag weer een jaar door voor een eerlijke prijs.
10
Luz Ouderkerk aan den ijssel 21 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Goede service!
10
Blokpoel Gouda 20 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Altijd goede en zeer snelle service Blij mee
9
Marc Gouda 13 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
ik werd weer prima geholpen. snelle communicatie
10
Ben Gouda 10 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zeer netjes ontvangen en super geholpen. Zeer voor herhaling vatbaar
10
Marianne Gouda 09 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Het hoosde van de regen. Ik kwam aan op mijn leenfiets. Normaal een erg fijne service. Ik kwam mijn auto halen die gekeurd was, maar was mijn betaalpas vergeten. Geen probleem! Ik kon als vaste klant ter plekke het geld overmaken. Bedankt voor het meedenken. Het bespaarde mij een nat pak
laden...