Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 op basis van 1995 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Monique Gouda 02 feb 2023
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Dadelijk geholpen zeer tevreden
10
Danny Gouda 31 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vanochtend vroeg gebracht en vanmiddag weer opgehaald
8
Arnout Gouda 30 jan 2023
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
-
8
Martin Gouda 30 jan 2023
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Volgens afspraak de auto om 08:00 uur afgeleverd voor keuring en onderhoud Er stond een fiets klaar om naar huis te gaan. Kreeg een berichtje dat de auto klaar stond Prijs was goed.
9
FS Gouda 30 jan 2023
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Ontvangt vriendelijk; verblijf (wachten) ter plekke is goed met koffie/thee voorziening en leesmap; wachttijd niet al te lang.
10
Patricia Gouda 27 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn auto is, na een kleine ongeval goed en deskundig gerepareerd. Altijd goede service.
10
Jacqueline Gouda 24 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn auto gaf een rare geur, startte slecht Gebeld naar de garage en de auto is een dag later al nagekeken. Hele vlotte Service. Kan goed rekenen bij deze garage dat ze snel handelen.
9
Roel Gouda 24 jan 2023
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Goede service en koffie.
7
André Gouda 24 jan 2023
Service 6
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 6
Mijn eerste indruk van Auto First Gouda. Ik heb er vertrouwen in dat de grote beurt op alle punten goed is uitgevoerd aan mijn vw up. Echter ik was gewend een standaard lijst mee te krijgen met de gecontroleerde punten aangevinkt. De resterende bandprofielen etc. Ondanks de goede uitleg aan de balie toch een gemis. Jammer! Aandachtpunten De leenfiets had geen deugdelijke verlichting. (een lesauto kreeg een ingreep omdat ik niet goed zichtbaar was in het donker). En ik vergeef het airbag alarm dat afging toen ik de auto startte nadat afloop van de beurt.
10
Ton Beckers 24 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Wij hadden interesse in een aantrekkelijke occasion en konden snel terecht voor een proefrit. De ontvangst was prettig en we kregen duidelijke informatie over de auto. Na de proefrit was de koop snel gesloten. Er was op geen enkele manier “pressure” en alles stond in het teken om ons van dienst te zijn. Ook het afleveren van de auto was goed geregeld. Wij komen graag terug.
laden...