AutoFirst

Uw auto op de 1e plaats

 

Kwaliteit bovenaan.

AutoFirst is een franchiseformule voor eigentijdse garagebedrijven die met de modernste toepassingen, topkwaliteit en een hoge servicegraad nastreven.

Uw auto is bij ons als AutoFirst garage in vertrouwde handen. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met moderne diagnoseapparatuur waarmee wij de nieuwste auto’s met de jongste technische innovaties kunnen onderhouden en repareren.

Onze goed opgeleide monteurs werken met OEM (Original Equipment Manufacturer) kwaliteit onderdelen, welke aan precies dezelfde eisen voldoen als de originele onderdelen. Daardoor kunnen wij ongeacht welk merk auto, tegen een betaalbare prijs onderhouden, met behoud van fabrieks- en mobiliteitsgarantie.

Afspraken plannen kan zowel telefonisch als online en ook offertes vraagt u net zo makkelijk online bij ons op. Wij verzorgen regelmatig een nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips.

Kwaliteit en professionaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. Om dit te onderstrepen zijn onze garages aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend.

 

De persoonlijke aandacht die u verdient.

Wij als AutoFirst garagist willen de service bieden die wij zelf ook graag krijgen. Een gevoel van welkom hoort daar zeker bij. Net als dampende koffie en een krantje wanneer er even gewacht moet worden op bijvoorbeeld een bandenwissel of een APK. Wij zorgen ervoor dat u weer thuis komt wanneer u uw auto even moet missen voor een onderhoudsbeurt of reparatie. AutoFirst heeft altijd een leenfiets of leenauto beschikbaar en anders brengen wij u.

De klant is bij AutoFirst nog koning. Dat ziet u ook terug in de persoonlijke aandacht en heldere uitleg van onze monteur over de status van uw auto.  

Wij staan garant voor professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen en bieden dit tegen een zeer betaalbare prijs. Bij AutoFirst vinden wij het daarom niet meer dan normaal dat u (fabrieks)garantie krijgt op reparaties en nieuwe onderdelen.

Wij doen onze uiterste best om het te voorkomen; u kunt echter onverhoopt toch een keer stranden met pech. Als vaste klant van AutoFirst heeft u in dat geval recht op gratis hulp bij pech in Nederland; 24 uur per dag, zeven dagen in de week.

 

Bij AutoFirst staat u met pech nooit alleen!

 

Kort en bondig staat AutoFirst synoniem voor.

 • Kwaliteit bovenaan.
 • Geen Gedoe, Goed Geregeld
 • Eigentijdse werkplaatsen, uitgerust met moderne apparatuur.
 • Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie.
 • Goed opgeleide en gemotiveerde monteurs met gedegen kennis van alle merken en modellen.
 • Professionele auto diagnose apparatuur met de meest recente software.
 • Verzorgde uitstraling & herkenbaarheid.
 • Professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen tegen betaalbare prijs.
 • Online gemak bij het plannen van afspraken of het opvragen van offertes.
 • Nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips.
 • Alle AutoFirst garages zijn aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend.
Bovag garantie

Officieel Subaru dealer

AutoFirst Gouda van Dam en Stolk bv is officieel Subaru Dealer

Lees meer
Bovag garantie

Online afspraak

Gemakkelijk en snel een online afspraak maken.

Lees meer
Bovag garantie

Voordelig onderhoud

Met regelmatig onderhoud voorkomt u pech of dure reparaties aan uw auto.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij AutoFirst Gouda van Dam en Stolk bv word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer