Onze merken

 

 
AutoFirst garage

AutoFirst

AutoFirst is een franchiseformule voor eigentijdse garagebedrijven die met de modernste toepassingen, topkwaliteit en een hoge servicegraad nastreven.

Uw auto is bij de AutoFirst garage in vertrouwde handen. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met moderne diagnoseapparatuur waarmee wij de nieuwste auto’s met de jongste technische innovaties kunnen onderhouden en repareren.


Meer informatie >

 

 

 
Officieel subaru dealer

Subaru

Subaru produceert al ruim zestig jaar automobielen en is nu meer dan 40 jaar actief in de Benelux. Het merk maakt deel uit van het wereldomvattende Subaru Corporation, een concern dat zich niet alleen met de productie van auto's bezighoudt, maar ook met die van vliegtuigen en openbaar vervoersmiddelen o.a. treinen. Kortom: Subaru is niet zo maar een merk. Subaru is een wéreldmerk!

 

Meer informatie >

 

 

 
Saab specialist

Saab

Saab Automobile AB is een Zweedse autofabrikant. Het bedrijf is sinds 1990 gescheiden van Saab AB, de vliegtuigbouwer. Het maakte tot 2010 onderdeel uit van General Motors en werd dat jaar verkocht aan Spyker Cars. Dit was van korte duur en in 2011 ging het alsnog failliet. De onderneming is sinds 31 augustus 2012 onderdeel van National Electric Vehicle Sweden (NEVS) die zich richt op de ontwikkeling en productie van elektrische auto's. Saab is gevestigd in de Zweedse stad Trollhättan, alwaar ook de meeste Saabs uit de Saab-fabriek van de band rollen.


Meer informatie >

 

 

 
Volvo specialist

Volvo

De eerste Volvo liep in 1927 in Gotenburg, Zweden van de band. Sindsdien loopt de Volvo Car Group wereldwijd voorop als het gaat om veiligheidstechnologie en innovatie. Vandaag de dag is Volvo een van de bekendste en meest gerespecteerde automerken ter wereld, met verkopen in ongeveer 100 landen.


Meer informatie >

 

 

Bovag garantie

Officieel Subaru dealer

AutoFirst Gouda van Dam en Stolk bv is officieel Subaru Dealer

Lees meer
Bovag garantie

Online afspraak

Gemakkelijk en snel een online afspraak maken.

Lees meer
Bovag garantie

Voordelig onderhoud

Met regelmatig onderhoud voorkomt u pech of dure reparaties aan uw auto.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij AutoFirst Gouda van Dam en Stolk bv word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer