Over ons

Over ons

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Geen gedoe, Goed geregeld


Garage Gouda van Dam bv: kwaliteit staat centraal

Garage Gouda van Dam bv is in 1986 opgericht door Henk van Dam. Vanaf het begin heeft kwaliteit en klantentevredenheid veel aandacht gehad. Mede door deze instelling hebben wij een aantal mooie onderscheidingen mogen ontvangen, waaronder het winnen van de gouden steeksleutel in 1998.

BOVAG lid

Kort na de oprichting is er gekozen om BOVAG lid te worden, waardoor de klanten een stuk extra zekerheid geboden werd door onder andere BOVAG garantie, BOVAG pechhulp en vele andere services en diensten.

 

Kwaliteit

In de jaren 90, waarin Garage Henk van Dam onder het label van Vakgarage opereerde, was hij één van de eerste universele autobedrijven die het Vakplan invoerde. Het Vakplan is een kwaliteitssysteem gebaseerd op ISO 9001.

 

Zo vader, zo zoon

Op 1 oktober 2012 heeft de zoon van Henk van Dam de activiteiten van het bedrijf overgenomen. Onder de naam Garage Van Dam Gouda wordt het bedrijf door Patrick van Dam voortgezet.

 

 

 

Tevreden klanten bij Garage Gouda van Dam bv

Bij Garage Van Dam Gouda staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook trots op de klanten die ons (positief) beoordelen op 'klanten vertellen'.

Elke dag zetten wij ons in om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Dit resulteert niet alleen in gerepareerde en verkochte auto's, maar ook in goed contact met onze klanten en een positieve sfeer. Ondanks dat we nu erg tevreden zijn, doen wij elke keer weer ons best onszelf te overtreffen. 

Klanttevredenheid is belangrijk

Wij proberen u tevreden te stellen door heldere afspraken te maken, door ervoor te zorgen dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan en door kwaliteitswerk af te leveren. Dit laatste bereiken wij doordat wij alleen werken met uiterst gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. 

Garage Van Dam Gouda verbetert zichzelf graag en daarom staan wij ook open voor uw feedback. Mist u een bepaalde service, ziet u dingen graag anders of wilt u juist uw waardering uitspreken? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord! 

Bekijk onze reviews

 

De persoonlijke aandacht die u verdient

AutoFirst Gouda van Dam bv in Gouda wil de service bieden die wij zelf ook graag krijgen. Een gevoel van welkom hoort daar zeker bij. Net als dampende koffie en een krantje wanneer er even gewacht moet worden op bijvoorbeeld een bandenwissel of een APK. Wij zorgen ervoor dat u weer thuis komt wanneer u uw auto even moet missen voor een onderhoudsbeurt of reparatie. AutoFirst Gouda van Dam bv heeft altijd een leenfiets of leenauto beschikbaar en anders brengen wij u. Wij zijn gevestigd in Gouda.

De klant is bij ons nog koning. Dat ziet u ook terug in de persoonlijke aandacht en heldere uitleg van onze monteur over de status van uw auto. Wij staan garant voor professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen en bieden dit tegen een zeer betaalbare prijs. Bij AutoFirst Gouda van Dam bv in Gouda vinden wij het daarom niet meer dan normaal dat u 2 jaar (fabrieks)garantie krijgt op reparaties en nieuwe onderdelen.

Wij doen onze uiterste best om het te voorkomen; u kunt echter onverhoopt toch een keer stranden met pech. Als vaste klant van AutoFirst heeft u in dat geval recht op hulp bij pech tegen een zeer goed tarief in Nederland; 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Lees hier meer!

Bij AutoFirst staat u met pech nooit alleen!


Kwaliteit

Bij AutoFirst Gouda van Dam bv voelt u zich thuis! Bovendien bieden wij, met de modernste toepassingen, topkwaliteit en een hoog serviceniveau. Uw auto is bij ons in vertrouwde handen. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met moderne diagnoseapparatuur waarmee wij de nieuwste auto’s met de laatste technische innovaties kunnen onderhouden en repareren, dit geldt ook voor elektrische en hybride auto’s.

Onze goed opgeleide monteurs werken met OEM (Original Equipment Manufacturer) kwaliteit onderdelen, welke aan precies dezelfde eisen voldoen als de originele onderdelen. Daardoor kunnen wij ongeacht welk merk auto, tegen een betaalbare prijs onderhouden, met behoud van fabrieks- en mobiliteitsgarantie.

Afspraken plannen kan zowel telefonisch als online en ook offertes vraagt u net zo makkelijk online bij ons op. Wij verzorgen regelmatig een nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips.

Kwaliteit en professionaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. Om dit te onderstrepen zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend.


Kort en bondig:

De persoonlijke aandacht die u verdient.

 • Altijd van harte welkom
 • Koffie en een krantje
 • De klant is koning
 • Persoonlijke aandacht en goede uitleg over de status van uw auto
 • Thuisbrengservice
 • Leenfietsen
 • Fabrieksgarantie op nieuwe onderdelen
 • 2 Jaar Reparatie garantie
 • Waar voor uw geld dankzij professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen tegen een betaalbare prijs
 • Makkelijk te vinden in uw woonplaats of regio
 • Klanttevredenheid staat voorop met een goed cijfer op www.klantenvertellen.nl
 • Professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen tegen betaalbare prijs
 • Online gemak bij het plannen van afspraken of het opvragen van offertes
 • Nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips
 • Aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend
 • Eigentijdse werkplaats, uitgerust met moderne apparatuur
 • Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
 • Goed opgeleide en gemotiveerde monteurs met gedegen kennis van alle merken, modellen en aandrijflijnen
 • Professionele auto diagnose apparatuur met de meest recente software
 • Verzorgde uitstraling & herkenbaarheid


Tot ziens bij AutoFirst Gouda van Dam bv!


AutoFirst. Geen gedoe, Goed geregeld