Over ons

Garage Gouda van Dam en Stolk bv: kwaliteit staat centraal

Garage Gouda van Dam en Stolk bv is in 1986 opgericht door Henk van Dam. Vanaf het begin heeft kwaliteit en klantentevredenheid veel aandacht gehad. Mede door deze instelling hebben wij een aantal mooie onderscheidingen mogen ontvangen, waaronder het winnen van de gouden steeksleutel in 1998.

BOVAG lid

Kort na de oprichting is er gekozen om BOVAG lid te worden, waardoor de klanten een stuk extra zekerheid geboden werd door onder andere BOVAG garantie, BOVAG pechhulp en vele andere services en diensten.

 

Kwaliteit

In de jaren 90, waarin Garage Henk van Dam onder het label van Vakgarage opereerde, was hij één van de eerste universele autobedrijven die het Vakplan invoerde. Het Vakplan is een kwaliteitssysteem gebaseerd op ISO 9001.

 

Zo vader, zo zoon

Op 1 oktober 2012 heeft de zoon van Henk van Dam de activiteiten van het bedrijf overgenomen. Onder de naam Garage Van Dam Gouda wordt het bedrijf door Patrick van Dam voortgezet.

 

 

 

Tevreden klanten bij Garage Gouda van Dam en Stolk bv

Bij Garage Van Dam Gouda staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook trots op de klanten die ons (positief) beoordelen op 'klanten vertellen'. 

Elke dag zetten wij ons in om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Dit resulteert niet alleen in gerepareerde en verkochte auto's, maar ook in goed contact met onze klanten en een positieve sfeer. Ondanks dat we nu erg tevreden zijn, doen wij elke keer weer ons best onszelf te overtreffen. 

Klanttevredenheid is belangrijk

Wij proberen u tevreden te stellen door heldere afspraken te maken, door ervoor te zorgen dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan en door kwaliteitswerk af te leren. Dit laatste bereiken wij doordat wij alleen werken met uiterst gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. 

Garage Van Dam Gouda verbetert zichzelf graag en daarom staan wij ook open voor uw feedback. Mist u een bepaalde service, ziet u dingen graag anders of wilt u juist uw waardering uitspreken? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord! 

Bekijk onze reviews

 

 MissieMissie

 

 

Visie Visie

 

 

 DoelstellingDoelstellingen

 

 

 

Bovag garantie

Officieel Subaru dealer

AutoFirst Gouda van Dam en Stolk bv is officieel Subaru Dealer

Lees meer
Bovag garantie

Online afspraak

Gemakkelijk en snel een online afspraak maken.

Lees meer
Bovag garantie

Voordelig onderhoud

Met regelmatig onderhoud voorkomt u pech of dure reparaties aan uw auto.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij AutoFirst Gouda van Dam en Stolk bv word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer